Ballonger, en självklarhet på barnkalaset

Det är nog få tillfällen där det är så viktigt med ballonger som på ett barnkalas. Ballonger skapar en festlig stämning och dessutom kan barnen få med sig en ballong hem när kalaset är över. Men det handlar inte bara om att det ska vara ballonger, det ska vara rätt ballonger också!

Tema gör det lätt att välja rätt

Barn har ofta favoriter när det gäller tecknade figurer eller intressen. För ett lyckat barnkalas är ett bra tips att det finns ett tema som löper som en röd tråd för hela tillställningen. Vare sig det är dinosaurier, hästar, Barbie eller Batman: låt färger och dekorationer följa temat. Idag finns det ett stort utbud av olika dekorationer, muggar, tallrikar och självklart ballonger i en mängd olika teman.

Störst utbud hittar du på nätet där det finns webbshoppar som specialiserar sig på fester och barnkalas. För att hitta ballongerna i rätt tema är det smart att välja en shop som bara säljer ballonger såsom balloonking.com.

Missa inte tårta i samma tema och lekar

Som pricken över i:et, se till att tårtan går i samma tema. Antingen färgmässigt eller genom att dekorera den i temat. Låt ett konditori göra den eller baka själv och dekorera utifrån temat. Sist men inte minst, planera lekarna så även de passar in.