Pyssla tillsammans med barnen

Att pyssla hemma med dina barn är ett jätteroligt tidsfördriv. Det behöver inte alls vara krångligt eller svårt om du har rätt tillbehör hemma. Då är det bara fantasin som sätter gränser för vad ni kan göra tillsammans. Det kan definitivt vara roligt för hela familjen att klippa och klistra och ni kan hålla er sysselsatta länge.

Behöver du inspiration?

Då kan du med lätthet hitta något roligt på nätet. Där kan du köpa allt du behöver till ert pyssel. Eller så kan du ta hjälp av sidor så som Pinterest där det går att hitta bra inspiration och tips.

Engagera både små och stora

Det går att pyssla med både de minsta och de lite större barnen. Att låta småttingarna göra pärlplattor eller trä armband är väldigt roligt. Det är en aktivitet som dessutom även passar för de lite större, och vuxna. Eller varför inte måla lite tillsammans? Du kan ha jättekul med barnen i timmar.

Det kan vara kul att ha något att göra en regnig höstdag till exempel. Ni kan till och med måla på dricksglas och förvandla ett tråkigt vanligt glas till en färgglad fröjd för ögat. Dessutom kanske det rentav kan bli en ny gemensam hobby?