Mode för de yngsta i familjen

Det är inte lätt att handla med små barn. Du kan undvika utbrott på skoavdelningen eller sura miner i provrummet genom att handla online.

Beställ på nätet precis det som du behöver, kanske i olika storlekar om du är osäker, och sedan prova i lugn och ro hemma. Därefter skickar du tillbaka det som inte passar, och alla är glada och nöjda.

Allt du behöver för festen

Det spelar ingen roll om det är bröllop, familjefest eller barnkalas, allt du behöver kan du hitta på nätet. En bra idé för riktigt små barn är att inte köpa festkläder för tusentals kronor åt dem då de snabbt växer ur dem, samt att de gärna vistas på golvet och blir smutsiga. Det är även skönt om de kan röra sig fritt i de kläderna du väljer, så de kan leka som barn gör.

Barn som är rädda för mörkret

Idag är rädsla för mörkret en av de vanligaste rädslorna som barn har. De blir medvetna om mörkret mellan två och tre års ålder, och deras fantasi blandas med verkligheten. Du kan som förälder hjälpa detta på många olika sätt, till exempel med en självlysande pyjamas! Det är kul för både dig och ditt barn, och gör dessutom vardagsrutinen lite roligare.